עורך דין מקרקעין – לכל שטח יש חוק!

 

עורך דין מקרקעין – לכל שטח יש חוק!

 

עורך דין מקרקעין הוא עורך דין אשר עוסק בכל הנושאים הקשורים לשטחי קרקע מכל סוג שהוא – קרקעות לבנייה, קרקעות חקלאיות, קרקעות מסחריות ועוד. עורך דין מקרקעין עוסק גם בכל הנושאים הקשורים לנכסי דלא ניידי – לא רק קרקעות אלא גם מבנים שונים וכל הקשור בהם. עורך דין מקרקעין עוסק בתחומים כמו אישורי בנייה, תוספות בנייה, תוכניות תמ"א 38, פינוי בינוי וכדומה, בנייה על קרקע, שותפויות בבנייה, ניהול נושאי שכירות, סכסוכי שכנים בנושאים הקשורים למבנה, השגות גבול, משכונים, מיסוי על בנייה, וכן הלאה.

 

במה מסייע עורך דין מקרקעין?

 

עורך דין מקרקעין עשוי לסייע ללקוחו בנושאים רבים, כמו למשל כתיבת חוזה לקנייה, מכירה או השכרה של דירה, מבנה וכדומה, העברות בעלות ורישומים בטאבו ובלשכות המקרקעין, ועוד. עורך דין מקרקעין מסייע בכל הנוגע להסכמים שונים הקשורים בנדל"ן, בהפרות הסכמים וכדומה, ושומר על הזכויות של הלקוח. עורך דין מקרקעין גם עשוי להיות מעורב בתביעות הנוגעות לירושות, אשר כוללות גם שטחי בנייה או נדל"ן. בנוסף, עורך דין מקרקעין עשוי לסייע לאנשים שמחזיקים בנדל"ן שנמצא מחוץ לארץ. מקרים כאלה הם קשים ללקוח, שאינו יכול לפקח על השוכרים של הנכס שיש לו בחוץ לארץ. עורך דין מקרקעין יכול לטפל בכל הנושאים הללו, כולל גבייה של דמי שכירות וכן הלאה. עורך דין מקרקעין יכול גם לספק ייעוץ לפני רכישה של נכס כלשהו, בעיקר בהיבט המשפטי – כמו בדיקה של הנכס, האם הוא חוקי, האם הבנייה בו חוקית וכן הלאה.

 

איך בוחרים עורך דין מקרקעין?

 

כאשר יש צורך בסיוע של עורך דין מקרקעין, חשוב מאד לבחור בעורך דין מקצועי, אשר מתמחה באופן מיוחד בתחום המקרקעין, שהוא תחום רחב שדורש ידע מקצועי רב על מנת לעסוק בו. חשוב מאד לבחור עורך דין מקרקעין בעל ותק בתחום, אשר ידע לייעץ ללקוח בצורה נכונה, מקצועית ואיכותית, אשר תשמור על זכויותיו של הלקוח ולסייע לו בכל הדרוש לו. בנושאי מקרקעין יכולות תמיד להופיע בעיות לא צפויות, ולכן חשוב לבחור בעורך דין מקצועי ביותר.

 

 

כותב המאמר:

אודות עו”ד אהרוני מיכה – עורך דין ברחובות

בעל ניסיון רב בטיפול בתיקי משפחה.

המשרד מספק שירותים משפטיים בתיקי משפחה כגון- הסכמי גירושין בהסכמה, גישור בתוך המשפחה, הסכמי ממון, תביעות של חלוקת רכוש, פירוק שיתוף בבית המגורים, איזון משאבים וחלוקת זכויות סוציאליות בין בני הזוג בעת הגירושין.

 

 

 

כתיבת תגובה