לא משנה כמה תשקיעו באירוע – תערכו אותו בגן האירועים הכי נחשב, תזמינו את התקליטן הכי טוב, תשקיעו עשרות אלפי שקלים על העיצוב ותעניקו לאורחים עשרות ריגושים – עדיין הדבר הכי חשוב בעיני האורחים הוא האוכל. מסתבר שלא רק הצבא צועדעל קיבתו, אלא גם המוזמנים באירוע, זאת הסיבה שבגללה כאשר בוחרים קייטרינג, לא רק הטעם הוא חשוב – קיימים עוד כמה דברים שעליהם אסור להתפשר.
מבחר מנות: שיטת השווארמה טוענת שאין על החומוס לבדו נמלא את הפיתה, הדבר הכי משפיע הוא השילוב המוצלח בין רטבים לסלטים. רוב הישראלים אוהבים מגוון מנות ותוספות שמהן אפשר לקחת ולהעמיס את הצלחת בכל טוב, לפיכך, כדי שכולם יהיו מרוצים, עדיף לשכור קייטרינג בשרי שיציע לאורחים מספר רב של מנות.
אופן ההגשה: זהו שיקול רציני, האם להגיש בסגנון בופה שמקל על הכיס ונותן לאורחים שלכם מגוון עצום של מנות שמהן ניתן לקחת, או הגשה לשולחן באמצעות מלצרים, שיטה שהוכיחה את עצמה כנוחה לאורחים. ברוב המקרים, קהל מבוגר מעדיף הגשה לשולחנות, אבל במידה ורוב המוזמנים צעירים, בופה הוא הבחירה העדיפה.
ומה עם קינוחים?: אין אחד שלא אוהב קינוח. בשלב הזה מומלץ לבחור דווקא קינוחים רגילים אשר כולם אוהבים, על בסיס פירות, גלידה ושוקולד.
דבר נוסף שחשוב לקבוע הוא האם ללכת על קייטרינג כשר, במקרה הזה מי שהכי משפיע על ההחלטה הם קהל האורחים. במקרה שרוב קהל האורחים מעדיפים כשר כדאי להתחשב בצרכיהם, רגשותיהם ואמונותיהם – מכיוון שהם אלה שלבסוף ייהנו מהאוכל.
קרוב לוודאי שבחירת שירות קייטרינג והרכבת התפריט יהיו הקביעות עם ההשפעה הגדולה ביותר על האירוע ואיך שהוא נתפס בעיני המוזמנים, אז בחרו בחוכמה – כי תמיד מה שהכי חשוב הוא שהשקעתם קודם כל בקייטרינג.
אז אם מתחשק לכם לקרוא עוד בנושא קייטרינג לחתונה, קייטרינג אסאדו או על קייטרינג לאירועים, חיזרו בהקדם לקרוא את הטקסטים הבאים שלנו על הנושא. שבוע טוב!
.