ישראלים אוהבים לאכול, וזו עובדה. ניתן רק לחשוב על החגים שאנו חוגגים בכל שנה ולהיווכח שאין דבר שמסמל אותם יותר מאשר המאכלים, הארוחות והמנהגים הסובבים אותם. ואם במרכזו של כל אירוע משמח קיים האוכל, אז למה לא גם באירועים משפחתיים של פעם בחיים כמו חתונה או בר מצווה?
חשיבותו של שירות קייטרינג לאירועים היא הראשונה במעלה, שכן אם בעבר האוכל היה לצדו של האירוע, כיום הורגלנו לצפות לארוחה דשנה ברמה גבוהה גם בבריתה שנערכת ביום שישי בצהריים. הציבור הישראלי דורש אוכל, ואוכל טוב, שיוגש בצורות שונות, שיחדש, שיפתיע וכמובן, שיהיה טעים.
מלבד המחשבה הקבועה האם להציע קייטרינג בשרי או חלבי באירוע, או בכלל לוותר על נושא הכשרות, רבים מתלבטים גם לגבי אופן ההגשה של המנות השונות. האם להציע שירותי קייטרינג מסורתיים שבהם ההגשה רובה ככולה לשולחן, במנות קבועות ומסודרות, האם להציע בופה עשיר שבו כל אחד מרכיב לעצמו את הצלחת, או בכלל לעשות משהו שונה לחלוטין.
בשנים האחרונות עולה הגישה שמשלבת בין שתי השיטות הנפוצות, ומוסיפה להן דבר מה חדש, עם דוכני מזון לאירועים שבהם האוכל מוכן אל מול עיני החוגגים ומוגש במנות קטנות ומיוחדות. לרוב יוצעו באירוע מספר דוכני מזון עם מאכלים בסגנונות שונים, אשר יוצרים מנה אקלקטית, מעניינת ומקורית ששביעה גם את הבררן שבסועדים.
כך למשל ניתן למצוא קייטרינג אסאדו, ליד דוכן סושי או פלאפל, דוכן של אוכל דרוזי לצד דוכן גלידה וממתקים לילדים ולילדים בנפשם. מילת הקסם היא מגוון, השאיפה היא למקוריות והצעת שפע לאורחים כדי שכל אחד יוכל להשיג את מבוקשו ולהנות מארוחה מלאה, טעימה ומשביעה בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.
מחפשים קייטרינג בצפון, בדרום או במרכז? היכנסו לאתר xn—-gicaebaa2aegwcet2e.service-blog.net/ ותמצאו את כל המידע הדרוש לכם בקלות ובמהירות.