סילוק עין הרע וחסימת מחשבות זדוניות

אין שמחקר שיכול להוכיח זאת אבל כמעט כל אחד מאיתנו יכול להעיד על עצמו שלעיתים הוא מרגיש אנרגיות שונות, טובות או שליליות. לרובנו יש יכולת בסיסית להבחין באנרגיות במקומות מסוימים או אנרגיות שאנשים מסביבנו מקרינים. כשהאנרגיות לא טובות בבית יש לעשות טיהור בית ואם מישהו חש כלפינו קנאה יש לעשות סילוק עין הרע כי האנרגיות השליליות פוגעות בהצלחה ובאושר ולא נותנות מנוח.

קנאה מתבטאת באנרגיות שליליות מצד המקנא שזורמות כלפי מושא הקנאה משום שמושא הקנאה מעסיק רבות את מחשבותיו של האדם הקנאי ובשלב מסוים הן הופכות למחשבות זדוניות שהתוצאה הישירה שלהן היא פגיעה באדם. סילוק עין הרע מונע פגיעה שכזו ומטפל באדם שנפגע. בעזרת סילוק עין הרע ניתן למנוע השפעה של מחשבות זדוניות ופוגעות של הסביבה והאדם יכול ליהנות מהצלחה ואושר.

כאמור, לא רק בסביבה החיצונית יכולות ללוות אותנו אנרגיות רעות שחוסמות ופוגעות בנו. טיהור בית מתבצע כאשר בני הבית מרגישים שיש בבית אנרגיות ומטענים שליליים, כאלו שהם יצרו בעצמם או שבני הבית הקודמים השאירו אחריהם. האנרגיות יכולות להיות עוצמתיות כל כך עד שאי אפשר להימצא באותו מקום בגלל תחושה רעה. יש אנשים שנותנים לאנרגיות שהם מרגישים לכוון אותם והם אפילו יוותרו על בית מדהים במחיר מציאה אך ורק בגלל האנרגיות השליליות שהם חשים באותו בית.

יש סיבות רבות להיווצרות אנרגיות שליליות בבית. בניגוד למה שנהוג לחשוב, לא רק התעללות פיזית או רצח יכולים להשאיר את חותמם בבית. אנרגיות חוסמות ורעות בבית יכולות להיווצר בגלל ריבים, עלבונות, בכי, צער ורגשות שליליים אחרים.

טיהור בית מתבצע בשלושה שלבים עיקריים שכוללים ניקיון וסידור יסודיים של הבית, טיהור כל החדרים בבית עם עשן מרווה ורעש מתכת והדלקת נר במרכז הבית, שנעמדים לידו ומבקשים את כל מה שרוצים שיהיה בבית. בני הבית יכולים לעשות טיהור בית לבדם, אך כדי לרוקן את הבית מהאנרגיות והתחושות הרעות כדאי לקרוא למטהר.

יש כאלו שלא מאמינים בעין הרע ואומרים שזה מזל רע ויש שחושבים שאנרגיות שליליות בבית זה שטויות וכי לא קיים ולא נברא הדבר. טיהורים וסילוקים מוכיחים את ההיפך הגמור.