טיפולי יופי בסיסיים ואחרים

טיפולי יופי וטיפוח הם חשובים בעיניי כל מי שחי בעולם המערבי, משום שהסביבה בוחנת אותנו לפי המראה החיצוני, ובעיקר לפי מידת האסתטיות שלנו. הדבר נכון בעיקר אצל נשים, ואותן אף שופטים יותר בחומרה לעומת הגברים. על כן, נשים רבות הולכות למכוני יופי הנמצאים בקרבת הבית, העבודה או הלימודים שלהן כדי לקבל את הטיפולים הטובים ביותר.

מכון יופי מציע מגוון טיפולים, חלק נעשים בכל מכון יופי וחלקם לא. מה שבטוח, אפשר לעשות במכון את כל הטיפולים הבסיסיים, והחשובים מכל, אלו שהם הבסיס למראה אסתטי, כמו טיפולי אקנה ברעננה או פילינג בכל עיר אחרת.

את הטיפולים במכוני היופי עושות קוסמטיקאיות מקצועית, כך שאפשר להיות בטוחים שכל טיפול יתבצע בצורה הטובה ביותר. כמעט כל קוסמטיקאית יודעת לעשות מניקור ופדיקור, טיפולי פנים שונים, כמו פילינג ומסככות, עיצוב גבות ועוד.

לא משנה מה מצבנו, תמיד נעשה מניקור ופדיקור כדי שהציפורניים יהיו יפות ומבריקות. למה זה כל כך חשוב? מפני שכולם יכולים לראות את הציפורניים שלנו, הן בידיים והן ברגליים (בקיץ, כשאנחנו נועלות סנדלים). אולי הציפורניים הן לא האיבר הכי בולט בגוף שלנו, אבל בסיטואציות מסוימות, ובוודאי אם אנחנו נועלות נעליים שמושכות את תשומת הלב אל כפות הרגליים, אפשר להבחין בהן ובכל הפגמים שלהן.

הפנים הן כמובן כרטיס הביקור שלנו, ואם הם לא ייראו טוב, אנחנו בבעיה. מכון יופי לא מנסה לשנות את צורת הפנים (זה אפשרי רק עם ניתוחים פלסטיים) והוא גם לא רוצה לעשות זאת. אפשר להסתכל על הדברים כך: גם אם לא ניחנו ביופי טיפוסי, אם נשפר את האסתטיקה של הפנים, ניראה טוב יותר.

עור הפנים שלנו צריך נוזלים ולחות והוא בעיקר צריך שנעזור לו להיפטר מתאים מתים כדי לפנות מקום לתאים חדשים ובריאים. קוסמטיקאית יכולה להעניק לנו לחות ונוזלים לעור עם מסכות על בסיס טבעי ואת התאים המתים היא יכולה לסלק בעזרת פילינג טבעי או טיפול מסוג פולשני יותר המתבצע בעזרת מכונה.

יש טיפולים שכל אחת צריכה לעשות (וכאלו שגם הגברים צריכים), כמו מניקור ופדיקור, פילינג לעור הפנים והגוף, איפור קבוע ברעננה ועיצוב גבות. טיפולים אחרים, לעומת זאת, לא מתאימים או נחוצים לכל אחת, כמו הסרת שיער ובניית ציפורניים. הכל תלוי במטופלת ומה שהיא רוצה וצריכה.