מדד הכישלון

מגיל קטן מנסים ללמד אותנו להגיע לאנשהו, להציב לעצמנו מטרות ויעדים ולהשיג את המטרות האלה. ואנחנו, כשאנחנו לא מצליחים להשיג את המטרות שהצבנו לעצמנו, גם אם בנינו לעצמנו מסגרת זמן ריאלית להשיג אותן, אנחנו מרגישים שנכשלנו. אבל האם באמת אי השגת המטרות היא כישלון.

בעזרת אימון אישי לחיים אתם תבינו שאי השגת מטרות היא לא מדד לכישלון. חשוב להבין שבניגוד למה שאמרו לנו, אנחנו לא באמת יכולים להשיג את כל מה שאנחנו רוצים, ולפעמים העולם (אנרגיות, בורא עולם, איך שתקראו לזה) פועל לפי חוקיות משלו שמגיש לנו את מה שאנחנו צריכים, ולא את מה שאנחנו רוצים.

מי שעובר אימון אישי להצלחה יודע שאין דבר כזה כישלון. יותר מזה, המילה כישלון לא צריכה להיות בלקסיקון שלנו בכלל, שכן היא רק פוגעת בנו, בחשיבה שלנו ובדרך שבה אנחנו רואים את החיים.

העצמה אישית בדרום הופכת אותנו לאנשים חזקים יותר וגם נבונים יותר, שרואים את העולם בצורה אחרת מאנשים שלא עוברים את ההעצמה הזו. בעוד שאנשים אחרים מתייחסים לחיים ה"ממוצעים" שלהם כאל כישלון רק כי לא השיגו דברים שרצו להשיג, מי שעושה אימון אישי לחיים מבין שהדרך היא מה שחשוב, ושכל עוד עושים את המקסימום, אי אפשר לומר שהיה כישלון אם בסוף הדרך לא משיגים את המטרה.

מה זה אומר שהדרך היא מה שחשוב ולא המטרה? כמו שאמרנו, לפעמים אנחנו מציבים לעצמנו מטרות לא ריאליות, ובהרבה מקרים אנחנו גם מוסיפים להן מסגרות זמן שלעולם לא נוכל לעמוד בהן. גם אם מסגרת הזמן היא הגיונית, לא תמיד מה שאנחנו רוצים להשיג הוא הדבר הנכון עבורנו, ולא משנה כמה ננסה, לא נצליח להשיג את המטרה. אבל, אנחנו יכולים להיות בראש שקט אם אנחנו יודעים שעשינו כל מה שביכולתנו כדי לנסות להשיג את המטרה, ביעד שקבענו.

הדרך שאנחנו עושים מציגה בפנינו את מי שאנחנו כאדם- האם אנחנו ישרים, הגונים, כנים, נחושים, בעלי מוטיבציה וכו' או שמא אנחנו לא בוחלים באמצעים ומוכנים לרמוס כל מי ומה שיעמוד בדרכינו כדי להגיע לאן שאנחנו רוצים?

מי שפועל בכל הדרכים הכשרות האפשריות ולא משיג את המטרה הוא המנצח, ולא מי שהשיג את המטרה אבל נשאר לבד בפסגה אחרי שהרחיק ממנו את כל מי שהעריך אותו או לא מרגיש מאושר משהשיג את מה שרצה.